THE 5-SECOND TRICK FOR گیاه اسپند

The 5-Second Trick For گیاه اسپند

The 5-Second Trick For گیاه اسپند

Blog Article

البته مصرف زیاد اسپند به کسانی که دارای حساسیت‌های گوارشی هستند، توصیه نمی‌شود.

مصرف اسپند می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماری‌های مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.

دانه‌های اسپند را پودر کنید و با مقداری روغن خردل و رزماری پودر شده ترکیب کنید.

در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه می‌تواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیاده‌روی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.

وارد کردن آسیب شدید به کبد و کلیه؛ افراد مبتلا به مشکلات کلیوی و کبدی نباید از هیچ دارو یا غذایی که در آن اسپند به کار رفته است استفاده کنند.

باعث خوشبو شدن هوا و ضدعفونی محیط می‌ شود و از قدیم این امر در میان افراد

درمان فلج، رعشه، سستی و پریدن ناگهانی اعضای بدن از فواید درمانی روغن اسپند است.

ستاره

علت زرد شدن برگ دیفن باخیا، بررسی تمامی دلایل به همراه راه درمان

به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود.

مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه می‌تواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.

تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح از ادلب به سمت ایران می‌آیند!

این گیاه دارای طبعی گرم و خشک است. read more دانه اسپند در خانه سوزانده می‌شود و دود غلیظ آن برای ضدعفونی هوا ، دور کننده حشرات، خوشبوکننده فضا و به باور برخی حتی خنثی کردن چشم‌زخم و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. اسپند خواص و فوایدی برای بدن دارد. در این مطلب با خواص اسپند آشنا می شویم.

اسپری کردن عصاره‌ی اسپند روی پوست و مو می‌تواند شما را از شر شپش خلاص کند. همچنین انگل‌های مزاحمی که لای موها یا روی پوست شما خانه کرده‌اند و شما را به خارش می‌اندازند از بین می‌برد.

Report this page